Vine a vore els horts de les Mandarines de Borriana

A vegades ens agradaria molt ensenyar-te com treballem ací. L’alqueria plena de papers de colors, el magatzem amb fileres de caixes de cartró, Òscar triant cada mandarina perquè t’arriben a casa només les més bones… ens fa gràcia pensar que l’alquerieta és una espècie de lloc màgic, com l’Orient d’on vénen els reis.

Fa poques setmanes que hem començat a collir les taronges nàvel, i hem passat de tenir 3 productes a la botigueta  a tenir-ne 10. Però seguim sent un projecte xicotet, de 3 germans, amb dos mans cadascú i arribem fins on podem. Això sí, fa uns dies va arribar un cargament de sabonets d’Eslida 100×100 naturals i fets de manera artesanal, i la nostra mare no ha parat de preparar bossetes des d’aquell dia.

Va arribar el Nadal i com sempre, el caos. És el que té exercir de patges reials i voler que t’arriben a temps les mandarines de Borriana. Mandarines per ací, llimones per allà. Anar i tornar dels horts, més clemenules, ara 5kg més de llimones, bossetes amb sabó per a tots els llocs i rinyes amb el pare.

Això, client de Mandarines de Borriana, és el que hi ha darrere de cada caixa. Un mini equip organitzant comandes, jugant al tetris perquè els de MRW pugen emportar-se totes les caixes en la seua furgoneta, posant paper de seda, targeta i bosseta amb el sabó i posant molt de carinyo en tot el que fem.

Rebre una de les nostres caixes sempre és motiu per somriure, i ens esforcem cada dia perquè així siga. Però és molt màgic poder treballar en el que treballem i haver muntat aquesta xicoteta empresa on posem somnis, regals, missatges i amor en cadascuna de les comandes. GRÀCIES de tot cor per deixar-nos fer el que fem.

 INFORMACIÓ IMPORTANT:

I perquè enguany sí que sí: siga l’any que no patiràs amb les campanades, perquè amb les mandarines no hi ha problemes per treure-li la pell, ni t’ennuagaràs amb pinyols. Tens de temps per fer la teuacomanda fins el dijous 28 a les 15h.