Acomiada’t com cal de les Mandarines de Borriana

Aquest mes de març encara tens l’oportunitat de tastar les últimes mandarines i taronges de la temporada.

La gent ens pregunta: ara al mes de març encara teniu mandarines? I taronges? I la resposta és: sí, tenim de les dues coses.

Però això no és l’important. L’IMPORTANT és que aquest mes de març és l’ÚLTIM que tindrem la paradeta oberta, i per tant, t’has d’afanyar si et vols acomiadar com cal de les teues caixes de Mandarines de Borriana Aquelles que et porten a casa els companys de MRW i que t’omplen la cuina de l’aroma dels nostres horts. Una clienta ens explicava el altre dia que els seus xiquets, quan arriben les caixes, es posen a cridar: Ja ha arribat Borriana! Ja ha arribat Borriana!

Però anem al gra: què tenim per a tu en aquest mes de març? Doncs tenim les darreres mandarines hernandines de la temporada, xicotetes i dolces com una llepoleria, i després, per acabar, collirem uns pocs cabassos que tenim de la varietat safor, una mandarina diferent, més semblant a una taronja, i que ens servirà per posar punt i final a la nostra aventura d’enguany. Però en realitat, març és el mes ideal de les taronges lane-late, és quan arriben al seu punt òptim i estan delicioses tant per fer suc com per menjar a taula.

Quedeu avisats. Després no digueu que no us hem avisat que ja s’acabava la temporada…