No és per res però a Mandarines de Borriana també tenim les millors taronges

No és per res, però a Mandarines de Borriana també tenim les millors taronges

Taronges nàvel d’oferta per fer suc i lane-late per inventar-te postres. Què més pots demanar?

Ja saps que les Mandarines de Borriana són les millors del món (aquesta és una veritat inqüestionable al mateix nivell que la llei de la gravetat), però què n’hem de dir de les taronges? També tenim les millors taronges.

Aquelles esferes axatades que amb prou feines caben a les mans, amb aquell tacte granulat però alhora finíssim, amb aquella olor que et transporta al camp, amb aquelles gotes de suc que s’escorren cap a la fusta quan el ganivet secciona la pell…Mmmmm. No se’t fa la boca aigua? Des d’avui a Mandarines de Borriana tenim dues varietats per triar i remenar.

Les taronges nàvel, que estan al mercat des del desembre, ja estan molt madures i les recomanem especialment per a fer suc. I per això les tenim en oferta i rebaixades. I les taronges lane-late, que són les que tot just ara estan al punt i són la taronja ideal per menjar-se en una taula amb un ganivet i una forquilla.

A més a partir de demà obrim un nou àlbum al nostre Facebook: postres de taronja, en totes les seves formes i colors. Envia’ns les teves fotos i ajuda’ns a fer més gran aquest projecte d’economia sostenible (i simpàtica).