I ens pensàvem que vendre mandarines per internet era fàcil!

L’equip de Mandarines de Borriana el formem 4 persones. En som pocs, però no hi ha setmana que no la liem parda. I nosaltres que pensàvem que vendre mandarines per interent era fàcil!

L’última vegada que la vam fer una mica grossa va ser just després d’acabar de fer imprimir 500 targetes (com que les que us posem en les vostres caixes), i al cap d’uns dies la nostra ex companyia de telèfon es posa en contacte amb nosaltres per dir-nos que ens treuen el número de mòbil que sempre havíem tingut. “Quin desastre!”, vam pensar, “Haurem de rectificar totes les targetes a mà!”. Així que ja et pots imaginar com hem passat aquest cap de setmana, amb mal de canells, però escolta tu… visca el handmade!

D’aquest marró hem après, una vegada més, que els entrebancs ens fan més forts. Igual que les històries que ens passen a la nostra botigueta online. Aquí uns exemples:

  1. Una vegada li vam enviar una caixa amb algunes llimones a un client que n’havia demanat, però la seua dona no ho sabia, i quan va obrir la caixa i ho va veure ens va telefonar tota indignada. Al final ho vam reconduir, però aquelles llimones van estar a punt de provocar una crisi matrimonial.
  2. En una altra ocasió, una clienta ens va donar el contacte d’una amiga que també en volia. Li vam enviar i va quedar contenta. Però aleshores la primera ens va dir: “No li torneu a enivar perquè ara voldrà fer veure que és ella qui us ha descobert”. Glups!
  3. L’any passat vam comprar un hort amb taronges nàvels que tenien molt bona pinta. Però el dia abans de collir-les va començar a ploure, i a ploure, i a ploure, fins que es van fer totes malbé.
  4. Un dia ens va trucar una dona anglesa que volia que li enviarem un tràiler de mandarines al seu país, i li costava molt entendre que només tenim uns hortets i que no ho podíem fer. Un altre dia va ser un polonès, i un altre un alemany. Finalment un touroperador volia saber si feiem visites guiades pels nostres horts. De moment no fem negoci, però escolta, mai se sap.

Per cert, el nou número de Mandarines de Borriana és el: 653 54 50 98. Te l’apuntes?