Comença la temporada de la Taronja Navel Lane-Late. A què esperes per tastar-les?

Enguany, la varietat de taronja Navel Lane-Late s’ha fet esperar, a causa de les càlides temperatures del mes de gener que han endarrerit la seva maduració. Però ara ja la tenim aquí, voleu conèixer les seves principals característiques? Us les enumerem:

La Lane-Late té un color taronja més suau i una escorça llisa. La peculiaritat del seu color es deu principalment a la maduració tardana de la Lane-Late.

Un altre aspecte destacable d’aquesta nova varietat és el seu baix contingut en llimonina. La llimonina és la substància encarregada de dotar d’un toc d’amargor al suc dels cítrics. Totes les taronges tenen aquesta substància, tant les dolces com les amargues. Òbviament a les taronges amargues, el percentatge d’aquesta substància és molt més elevat.

Ara bé, la taronja Lane-Late és la varietat amb menor contingut en llimonina. Per tant, és la més dolça i suau, ideal per a les postres. Segurament, farà les delícies dels més petits de la casa, una excel·lent manera de prendre vitamina C.

Curiosament, una darrera característica d’aquesta varietat és que s’adhereix a l’arbre amb força i es manté en el mateix, en idònies condicions de qualitat, fins al mes de març. Per tant, podrem gaudir d’aquestes exquisides taronges una temporada. Anima’t a tastar-les!  

Categories: Sin categoría