Cap oficina sense mandarina

Ara que arriben el fred, les pluges i els constipats des de Mandarines de Borriana llancem la campanya: “Cap oficina sense mandarina!

Ja hi ha moltes empreses que ho han convertit en una tradició ben saludable i divertida. Cada setmana es fa la comanda, a mig matí arriba el repartidor amb la caixa, es col·loca al centre de l’oficina i es fa una crida general: han arribat les mandarines! Ràpidament es forma una cua i tothom se n’agafa les seues.

La iniciativa té molts avantatges. El primer és que es tracta d’un costuma molt sa, una injecció de vitamina C que serveix per protegir el cos contra virus i els molestos constipats, i molt millor que, per exemple, la brioxeria industrial. El segon avantatge és el sabor: una dolçor natural i refrescant que t’omplirà la boca mentre batalleu amb l’ordinador. I finalment tindreu l’oficina perfumada amb l’aroma particular de les Mandarines de Borriana, que són especialment aromàtiques.

Si us voleu sumar a la campanya “Cap oficina sense mandarina!” només ens heu d’enviar un correu a info@mandarinesdeborriana.cat i us farem una oferta d’allò més interessant que no podreu rebutjar…