Aprofita l’oferta de Sant Blai i emporta’t una cervesa Citra de regal amb la teva comanda de Mandarines de Borriana

Amb motiu de Sant Blai, patró de Borriana, tenim una oferta ben especial per a tots vosaltres: us regalem una cervesa artesanal Citra, elaborada amb clementines de Borriana; si feu una comanda de mandarines superior a 20 €. L’oferta serà vigent fins a esgotar existències. Per tant, si voleu gaudir d’aquesta cervesa tan original, afanyeu-vos a fer les vostres comandes.

Citra és una cervesa artesanal autèntica, de qualitat i elaborada amb ingredients 100% naturals. Es tracta d’una cervesa que no es filtra ni es pasteuritza, conservant les propietats organolèptiques i vitamines, respectant a més, el procés de producció de fa segles. La cervesa artesanal Citra fermenta, per segona vegada, en botella i genera el gas carbònic de forma natural.

A més, la nota particular de Citra és la incorporació de clementina ecològica de Borriana en el procés d’elaboració. Este element és el que proporciona el matís cítric característic d’esta cervesa artesanal.

Afanya’t i fes ja la teva comanda de Mandarines de Borriana! Te’n duràs de regal una exquisida cervesa artesanal Citra. Oferta vàlida fins a esgotar existències.