Borriana, París, Londres

Per què els de Mandarines de Borriana tenim somnis de grandesa?

Aquesta setmana les mandarines van amb sorpresa incorporada

A Borriana tenim una fama ben guanyada de fanfarrons entre els nostres veïns: Castelló, Almassora, Nules, Vila-real (població que nosaltres considerem el nostre polígon industrial). Tots ens tenen una certa mania. De fet, durant molts anys ens negàvem a portar matrícules amb la CS de Castelló perquè ho trobàvem provincià i de mal gust. Alguns se n’anaven fins a Burgos per tenir un cotxe amb la BU. Diuen que som exagerats i que volem aparentar més del que som. Que tenim somnis de grandesa. I no els falta raó. Els borrianencs hem nascut tots amb un excés d’autoestima totalment injustificat, però som feliços així, tant que la nostra ensenya és: Borriana, París i Londres. A ambició no ens guanya ningú.

Per això a l’hora d’explicar qui hi ha darrere de Mandarines de Borriana i presentar-nos en públic hem pensat que la millor manera era recordant una de les sèries mítiques dels anys 80. En primer lloc, a  veure si coneixeu aquesta musiqueta.

Mandarines de Borriana - Família Miró

Mandarines de Borriana – Família Miró

I per celebrar el patró de Borriana, Sant Blai, que és el 3 de febrer, aquesta setmana totes les caixes van amb sorpresa incorporada. L’any passat va ser cervesa de clementina, us en recordeu? Què serà aquest any?